Betrouwbare, lieve & leuke

Oppas
nodig?

Welkom bij IJsselNannies! Het leukste oppasbureau in de IJsselstreek. Hier ben je aan het juiste adres voor een betrouwbare oppas voor jullie kinderen. Of het nu gaat om hele dagen, een avondje, flexibele of vaste dagen; wij regelen voor jullie de leukste en liefste oppas!

Waarom IJsselNannies?

Betrouwbaar.
Persoonlijk.
Flexibel.

IJsselNannies zijn:

 • Ervaren

 • Betrouwbaar

 • Enthousiast

 • Ondernemend

 • Veelzijdig

oppas
gezocht

De ideale bijbaan!

Heb je tijd over naast je studie en ben
je ook nog eens dol op kinderen?
Dan is oppassen de ideale bijbaan voor jou!

Meld je aan!

Wie zijn wij?

Na de start van Twentenannies, het oppasbemiddelingsbureau waarbij persoonlijke en zorgvuldige selectie van nannies in combinatie met het maken van de perfecte match met het oppasgezin voorop staat, merkten Claudia en Valerie van Twentenannies, dat er ook veel vraag was naar oppas in de IJsselstreek. Zo kwamen zij op het idee ook te starten in Deventer en omgeving. Door het succes wat zij zagen bij Twentenannies zijn Claudia, Valerie en Isabella om tafel gegaan. En is IJsselNannies in januari 2020 van start gegaan.

Isabella Logtenberg

Eigenaresse

''Omdat ik jaren heb gewerkt als nanny, weet ik zelf als geen ander hoe leuk het is om met kinderen te werken en wat de voordelen zijn van kinderopvang aan huis. Het enthousiasme dat kinderen elke dag weer bij zich dragen, wil ik graag overbrengen tijdens mijn werk en aan mijn nannies."

Wat het kost

Bij IJsselNannies hanteren wij duidelijke tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Intake
IJsselNannies rekent eenmalig een vast bedrag voor de aanmelding en het intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij het door jullie ingevulde gezinsprofiel en jullie wensen en voorkeuren.

Servicekosten
Daarnaast rekent IJsselNannies vaste bemiddelingskosten per oppasdienst voor de aanvullende dienstverlening en zorgvuldige selectie van de oppas.

Nanny
Wanneer onze IJsselNannies komen oppassen vragen zij hiervoor een bedrag van € 9,50 per uur.

Intake

Aanmelding en
persoonlijke kennismaking

€50,-

Eenmalig

 • Online Intakegesprek

 • Persoonlijk gezinsprofiel

 • Altijd een oppas kunnen aanvragen

 • Match met onze nannies

Aanmelden

Oppas
dienst

€ 9,95

Servicekosten
per keer

 • Gescreende en betrouwbare oppas

 • De leukste en liefste oppas

 • Lekker bij jullie thuis

 • Flexibele tijden of
  vast moment

Oppas regelen

Vaker per
week

€ 5,00

Servicekosten
per keer

 • Elke extra oppasdienst per
  kalenderweek

 • Zowel flexibel als vaste momenten

 • Altijd een lieve nanny!

 • 7 dagen per
  week beschikbaar

Oppas regelen

Last minute
oppasdienst

€ 12,95

Servicekosten
per keer

 • Oppas aanvragen
  binnen 48 uur

 • Voor ieder gewenst moment

 • Altijd een oppas achter de hand!

 • De liefste en leukste nannies
  uit de IJsselstreek!

Oppas regelen

Kinderentertainment
op feesten en events

Onze IJsselNannies zijn ook inzetbaar tijdens bruiloften, evenementen en (bedrijfs)feesten. Wij regelen voor jullie enthousiaste IJsselNannies die de kids entertainen met leuke activiteiten.

Feesten en events

prijs op anvraag

 • Enthousiaste, ervaren nannies!

 • Leuke activiteiten

 • Kids happy, ouders happy

 • Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vertel me meer!

Hoe het werkt

Meld je aan bij IJsselNannies en wij regelen de beste, leukste en liefste oppas aan huis voor jouw gezin!

stap 1 - aanmelding

Laat je contactgegevens achter via het aanmeldformulier hiernaast en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen voor een persoonlijk intakegesprek. Je kunt ons natuurlijk ook direct telefonisch bereiken op 06-23 701 888.

stap 2 - Profiel & intake

Gezinsprofiel
Jullie ontvangen van ons inloggegevens voor een persoonlijk gezinsprofiel. Op basis van dit gezinsprofiel hebben wij inzichtelijk wat jullie als ouders belangrijk vinden, wat jullie specifieke wensen of verzoeken zijn ten aanzien van een oppas en op welke moment jullie over het algemeen een oppas nodig hebben. De oppas die wordt gekoppeld aan jullie gezin kan via het gezinsprofiel alle belangrijke informatie over de kinderen lezen, zoals waar de interesses van jullie kinderen liggen, bedritueel, dagindeling en of er eventuele bijzonderheden zijn waar rekening mee gehouden moet worden.

Intake
Tijdens het persoonlijke intakegesprek bij jullie thuis bespreken wij samen met jullie de ingevulde gegevens en beantwoorden wij natuurlijk eventuele vragen. Wij vinden het belangrijk om met jullie persoonlijk kennis te maken en willen graag weten wat jullie zoeken in een oppas en welke normen en waarden bij jullie hoog in het vaandel staan. En het allerbelangrijkste…We willen natuurlijk vooral van alles weten over de kinderen!

Stap 3 – Perfecte match

Wanneer jullie oppas nodig hebben vraag je dit gemakkelijk aan via ons planningssysteem. Vanaf dat moment kunnen alle nannies die beschikbaar zijn zich aanmelden voor jullie oppasdag(en). Wij selecteren vervolgens uit de beschikbare nannies voor jullie de beste match. Je kunt oppas aanvragen voor vaste dagen of losse momenten in de week, maar ook wanneer je flexibele oppas nodig hebt vanwege onregelmatige werkdagen en werktijden. Heb je gewoon af en toe een oppas nodig? Bijvoorbeeld voor een avond, middag of een aantal dagen tijdens de vakantie? Ook dan regelen wij dat er op die momenten een IJsselnanny bij jullie thuis komt oppassen, zelfs als het last-minute is!

Elk gezin bouwt een persoonlijke oppaspoule op. We streven er in elke situatie naar zo veel mogelijk dezelfde IJsselnanny of IJsselNannies in te zetten, zodat het voor zowel de ouders en de kinderen, als voor de IJsselnanny, continuïteit en vertrouwen biedt. Wel vaste en terugkerende nannies, maar ook de flexibiliteit dat er altijd een oppas beschikbaar is. Bij IJsselNannies werken we voornamelijk met studenten en plannen we de maandelijkse oppasdagen met de schoolroosters mee. Deze worden doorgaans op vaste momenten per jaar bekend gemaakt. Wanneer het voor langere termijn bekend is plannen we dit natuurlijk direct door.

Ik ben benieuwd!
Neem contact met ons op.

Dank je wel. We hebben je berichtje ontvangen! Je hoort zo snel mogelijk
van ons.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.

We horen graag van je!

Stel gerust een vraag of laat
eenvoudigweg een reactie achter.

06-23701888Info@ijsselnannies.nl

Nieuws & Tips

Tip

Sinterklaas

Misschien Sinterklaas ook langs op het werk van papa en / of mama?

Lees verder
Nieuws

Oppas aan huis tijdens de Corona Crisis

Helaas gooit Corona ook bij ons nogal wat roet in het eten. Lees mee over onze ervaring en oppas aan huis tijdens Corona.

Lees verder
Nieuws

IJsselNannies it is

TwenteNannies heeft een zusje!

Lees verder
Bekijk alle tipsNieuwsoverzicht