IJsselNannies is meer dan alleen een oppasservice.

Het spreekt voor zich dat al onze IJsselNannies een passie hebben voor kinderen. Het is echter een bijbaan. Naast werk als IJsselNanny studeren vrijwel al onze IJsselNannies.

Het spreekt voor zich dat al onze IJsselNannies een passie hebben voor kinderen. Het is echter een bijbaan. Naast werk als IJsselNanny studeren vrijwel al onze IJsselNannies. Zoveel IJsselNannies zoveel studies. Van de PABO tot een rechtenopleiding en van textielkunde tot SPH. Onze IJsselNannies zijn dus niet alleen heel lief voor kinderen, het zijn ook nog eens pientere geesten.

Wij zien dan ook steeds vaker dat gezinnen onze IJsselNannies vragen om de (al iets oudere) kinderen bijles te geven. En dat doen onze IJsselNannies graag! Zo helpen zij de kinderen bijvoorbeeld met taallessen en rekenlessen. Gewoon om het net even wat beter onder de knie te krijgen, of ter voorbereiding op de cito-toets. Of simpelweg om nieuwe dingen te leren. Zo past IJsselNanny Evelien op twee kinderen die met haar spelenderwijs Engels leren. Wel zo handig als je uit een internationaal gezin komt. Zo krijgt een kind dus spelenderwijs les of bijles, in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving.

Het geven van bijles is natuurlijk een interessante manier om invulling te geven aan een oppasdienst. Onze IJsselNannies pakken het vaak zo aan dat het niet eens lijkt op bijles. Zij komen gewoon even een paar uurtjes spelen met de kinderen. En door dit op een betekenisvolle manier aan te pakken, wordt de kennis van de kinderen haast ongemerkt en op plezierige wijze bijgewerkt. Ook geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op!

IJsselNannies zijn:

  • Ervaren

  • Betrouwbaar

  • Enthousiast

  • Ondernemend

  • Veelzijdig