Maar je buurmeisje is niet altijd beschikbaar. En je ouders, die vaak al een vaste oppasdag hebben in de week, wil je ook niet altijd laten opdraven. Net als ieder gezin wil je betrouwbare oppas. Iemand waar je een goed gevoel bij hebt en die jij met een gerust hart op jouw kinderen laat passen. Een oppas bij jou in de buurt, die bij jouw gezin past en eentje die vooral heel erg lief is voor de kinderen...

Het idee

Na de start van Twentenannies, het oppasbemiddelingsbureau waarbij persoonlijke en zorgvuldige selectie van nannies in combinatie met het maken van de perfecte match met het oppasgezin voorop staat, merkten wij dat er ook veel vraag was naar oppas in de IJsselstreek. Zo kwamen we op het idee ook te starten in Deventer en omgeving.

Een IJsselNanny word je namelijk niet zomaar, daar gaat een uitgebreide screening aan vooraf waarbij je moet voldoen aan een zorgvuldig samengesteld eisenpakket. Wanneer je je als gezin aanmeldt bij IJsselNannies maken wij persoonlijk met jullie kennis via het online intakegesprek. Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek brengen wij jullie wensen in kaart en selecteren wij de beste, leukste en liefste IJsselNanny voor jullie gezin!

Onze achtergrond