Zorgvuldige selectie

Allereerst vult een nieuwe nanny een gerichte vragenlijst in waar wij tijdens het intakegesprek dieper op in gaan. Wij beoordelen vervolgens op basis van onze persoonlijke indruk, de gegeven antwoorden en de ervaring van de desbreffende nanny of wij hem of haar vinden passen binnen ons team van enthousiaste nannies.

“IJsselNannies zijn betrouwbaar, ondernemend, enthousiast en bovenal heel erg lief voor kinderen!”

Meer dan alleen een oppas

Een IJsselNanny kenmerkt zich doordat zij zeer flexibel en dienstverlenend is. Naast dat zij zorgt voor een leuke dag voor de kinderen kan zij ook voorbereidingen treffen voor een (avond)maaltijd en helpen in het huishouden. Hebben jullie kinderen huiswerkbegeleiding of bijles nodig? Dan kan dat natuurlijk ook als wens worden aangegeven.

Persoonlijke begeleiding

Voordat een IJsselNanny bij een oppasgezin thuis komt heeft zij toegang gekregen tot het gezinsprofiel, zodat zij precies weet wat er van haar verwacht wordt. Onze IJsselNannies krijgen door middel van het IJsselNannies handboek tips en suggesties voor leuke activiteiten en de belangrijkste aandachtspunten van kinder EHBO. Ook via onze social media kanalen delen wij leuke tips en ervaringen van andere nannies. Ook steken wij tijd in onze IJsselNannies door middel van persoonlijke aandacht. We hebben met iedereen regelmatig contact en zijn benieuwd naar hun ervaringen. Niet alleen voor de oppasgezinnen, maar ook voor onze IJsselNannies zijn wij altijd bereikbaar!