Referenties IJsselNannies

Berichten van enthousiaste en tevreden gezinnen en nannies:

Manny Mart“Begin dit jaar rolde ik als oppas in IJsselNannies. Een overkoepelend bedrijf waar je als ouder en oppas snel een goede match vind. Nog geen week later had ik mijn eerste kennismaking met het gezin waar ik nu vaste oppas ben. Een super lief meisje van een half jaar oud. Het leukste aan oppassen is om elke keer een lachje te zien en te dollen met het kindje. Je ziet haar ontwikkelen, groeien en elke week lachen we steeds wat harder samen. Al zwaaiend met haar armpjes en schreeuwen van het lachen als een vliegtuig door de kamer. Een fijne wandeling of een aflevering Nijntje kijken. Omkleden is alleen niet haar grootste hobby. Zo hebben we de grootste lol en wordt er soms een traantje gelaten. Prachtig en dankbaar werk!”

Familie Schutten –  “Wat genieten…en wat een leuke meid. Met een veilig gevoel zitten we voor het eerst in 3 jaar samen op een terrasje. Het was een heerlijke middag…en de jongens hebben zich ook uitstekend vermaakt. Nu hebben we de smaak te pakken en hebben meteen gevraagd of ze volgende week zaterdag ook kan!”

Familie Lips“Gisteren is nanny Willemijn hier geweest! Complimenten voor haar. Wat een goede en leuke oppas! Onze dochter Annefien praat er nog over.”

Nanny Irsa“Wat ik het allerleukst vindt aan het oppassen zijn de blije kindjes aan het eind van de dag, na een dagje leuke dingen ondernemen samen.”

Familie Rombout – “Het is zaterdag heel goed gegaan met onze zoon Wessel en nanny Anne-Claire. Ze heeft het echt super gedaan dus daar waren we heel erg blij mee. We zijn tot nu toe heel blij dat we ons hebben aangesloten.”

Familie Veronesi – “The birthdayparty for our 5 year old daughter was very well organized! Nanny Julia was very kind and nice with the children and the service was fully satisfactory!”