Sinterklaas

Misschien komt Sinterklaas ook langs op het werk van papa en / of mama? TwenteNannies kunnen ook ingezet worden ter ondersteuning op zo een bedrijfsevent.

Sinterklaas is weer in het land

Dat het weer ‘Sinterklaas-tijd’ is zal niemand ontgaan zijn. Het organiseren en regelen is in volle gang. Pepernoten inslaan, chocolademelk en natuurlijk suikerklontjes en winterpenen. Want stel je voor dat Sinterklaas niet langs wil komen omdat zijn paard niets te eten krijgt!

Kinderen zijn vaak natuurlijk helemaal door het dolle heen in deze tijd. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, want veel spannender dan met Sinterklaas wordt het vaak niet. De kinderen staan in het middelpunt van de belangstelling en krijgen, als zij zoet zijn geweest, ook nog eens prachtige cadeautjes.

Sinterklaas op het werk van papa of mama

Sinterklaas komt soms niet alleen bij de kinderen thuis, want als papa of mama een hele lieve werkgever heeft dan bestaat de kans dat Sinterklaas zelfs op het werk langs komt. Natuurlijk is dit te gek voor de kids, maar ook voor papa, mama, werkgever en collega’s is het leuk. Zij zien elkaar eens in een andere setting en kunnen even lekker bijkletsen. Behalve natuurlijk als de alle kanten op stuiterende kids alle aandacht vragen! Logisch natuurlijk, gelet op hoe spannend Sinterklaas wel niet is. Maar het kan ook anders!

Als de werkgever namelijk naast heel erg lief, ook nog eens heel erg slim is, dan belt hij of zij TwenteNannies! Met de vraag of er misschien ook een paar hele lieve TwenteNannies kunnen ondersteunen bij het Sinterklaasfeest. Zodat alle energie van de kinderen op perfecte wijze gekanaliseerd wordt en papa en mama even hun handen vrij hebben om bij te kletsen. Voor de kinderen fantastisch en voor ouders erg nuttig.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij horen het graag. Je kan ons bellen, mailen of het contactformulier op deze website invullen.

Meer nieuws en tips!

Nieuws

IJsselNannies it is

TwenteNannies heeft een zusje!

Lees verder
Tip

Glas in lood Sint en Piet

Het is weer tijd voor een leuke oppastip!

Lees verder
Tip

Knutselen met herfstbladeren

Hier weer een leuke oppastip om deze week uit te voeren met je oppaskids!

Lees verder