Kidsclub

De TwenteNannies Kidsclub, kom lekker spelen terwijl je ouders winkelen!

Komen spelen bij de TwenteNannies Kids Club

De TwenteNannies Kids Club is er voor alle kinderen vanaf driejarige leeftijd, of zoveel jonger als de kinderen zindelijk zijn. Er worden tal van activiteiten gedaan met de kinderen, variërend van lekker knutselen, het spelen van spelletjes tot lekker dansen. En alles wat daartussen in zit. De wat oudere kids kunnen zich daarnaast ook vermaken met spelcomputers, terwijl de bakkertjes onder ons zich kunnen storten op het produceren van heerlijke baksels. Eigenlijk teveel om hier op te noemen! Kom gewoon lekker spelen en see for yourself! Dit alles vindt plaats onder toezicht van onze ervaren TwenteNannies, die zich de afgelopen jaren al ruim schoots hebben bewezen bij hun werkzaamheden voor TwenteNannies. De kosten bedragen €2,50 per half uur en iedere kind kan maximaal tweeënhalf uur komen spelen.Uiteraard hanteren wij zorgvuldige entree- en uitgangprocedures.

Activiteiten rondom de opening/intocht van Sinterklaas

Onze opening valt samen met de intocht van Sinterklaas in Enschede. Dat lijkt ons een uitgelezen kans voor een uitnodiging aan alle kids die dat leuk vinden om bij de TwenteNannies Kids Club lekkerwarme chocolademelk te komen drinken, pepernoten te komen eten en hun schoen bij ons te komen zetten! Oh, ja, natuurlijk kan er ook gewoon lekker gespeeld worden! Hiervoor hanteren wij het speciale Sinterklaastarief van € 1,50.

Waar vind je de TwenteNannies Kids Club en wanneer is deze geopend?

Wij zijn gevestigd aan de Haverstraatpassage 66 in Enschede, naast de Broodbode. Wij zijn vanaf 17 november tot en met het einde van 2018 geopend. Wij hanteren ten minste de volgende openingstijden:

woensdagen van 12.30 uur tot 17.30 uur

donderdagen van 14.30 uur tot 17.30 uur

vrijdagen van 12.30 uur tot 17.30 uur

zaterdagen van 10.30 uur tot 17.30 uur

zondagen van 12.30 uur tot 17.30 uur

Bij grote belangstelling of op speciaal verzoek openen wij ook graag buiten deze dagen/tijdstippen onze deuren! Sowieso zullen wij ook speciale themaochtenden organiseren, bijvoorbeeld voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 3 jaar en in de Kerstvakantie. Hou onze website en social media in de gaten voor updates.

Meer nieuws en tips!

Nieuws

IJsselNannies weer in eigen beheer

Uitbreiding IJsselNannies in regio Deventer en Zwolle en omstreken!

Lees verder
Nieuws

IJsselNannies it is

TwenteNannies heeft een zusje!

Lees verder
Tip

Glas in lood Sint en Piet

Het is weer tijd voor een leuke oppastip!

Lees verder